Rapido 8096 DF collectie 2022

Diesel Automaat 2022 10 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 10 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
9-traps Automaat ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Heavy chassis 4400 kg
Lichtmetalen velgen Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Queensbed
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 289

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Queensbed
Zit
Face to Face

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper een goede keus. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De luxe en compleet uitgevoerde keuken van deze Rapido heeft onder andere een afzuigkap en een oven, zodat u broodjes af kunt bakken en heerlijke ovengerechten kunt maken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. In de keuken treft u een koelkast aan.

In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 8096 DF collectie 2022

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen