Rapido 891 F

Diesel Handgeschakeld 2013 69.200 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 69.200 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) ASR Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 3055 kg
Rijklaar gewicht 3130 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Queensbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Rapido 891 F is een ideale camper voor de gehele familie. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Rapido camper een hagelbestendig dak. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast biedt u voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de trekhaak.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido 891 F kennis te maken.

U bent weer welkom in onze showroom.

U kunt ons gewoon weer bezoeken, een afspraak maken is niet meer nodig! U bent van harte welkom om weer een kijkje te komen nemen in onze showroom. Wij handhaven de richtlijnen van het RIVM en alles is ingericht om uw veiligheid te waarborgen.


Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 891 F

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen