Challenger Sirius 3048 XLB queensbed en full options

Diesel Handgeschakeld 2019 14.900 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Algemeen

Merk Challenger
Model Sirius
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 14.900 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Reservewiel Rookmelder Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 746 cm
Totale lengte 746 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 292
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3100 kg
Rijklaar gewicht 3200 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 300 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed Lengtebed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 160 cm x 200 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Challenger Sirius 3048 XLB (2019) is nauwelijks van nieuw te onderscheiden en is geschikt voor 4 personen. De camper is zeer compleet uitgerust en heeft een XXL-garage. Deze premium integraalcamper heeft o.a. een E&P levelsysteem, airconditioning in de leefruimte, Alde vloeistofverwarming (CV), lederen bekleding, flatscreen TV met volautomatische satellietschotel, fietsendrager, trekhaak, zonnepaneel en cassetteluifel.

Deze zeer fraaie integraalcamper heeft achterin een ruim vrijstaand queensbed (160x200cm) dat in hoogte verstelbaar is. Aangrenzend vindt u een separate douchecabine en een was- en toiletruimte met wastafel, spiegelkast en cassettetoilet. De deur van het toilet zorgt voor een badkamer en-suite. Maar de slaapkamer is desgewenst ook met een schuifdeur af te sluiten. Voorin bevindt zich een royaal 2-persoonshefbed (140x200cm) boven de cabine.

De zithoek bestaat uit 2 banken en een draaibaar- en verschuifbare tafel. De banken kunnen in een handomdraai worden omgebouwd in 2 comfortabele reisstoelen met 3-puntsgordel. De tafel kan worden opgeklapt om meer doorloopruimte te verkrijgen. De middenkeuken is voorzien van een 3-pitsgascomfoor, een spoelbak met mengkraan, een grote koelkast met afzonderlijke vriezer en een gasoven. Het werkblad kan worden uitgebreid met een klaptafeltje.

Deze camper is volledig voorzien van LED-verlichting. Rondom is er blauwe nachtverlichting aangebracht en er is veel aandacht besteed aan een sfeervolle indirecte verlichting in combinatie met een functionele directe verlichting. In combinatie met de lederen bekleding en de kleurstelling van de kasten biedt deze camper een uiterst luxueze uitstraling. De camper wordt verwarmd door middel van een centrale vloeistofverwarming van Alde. Voor de gasvoorziening is een LPG-tank geïnstalleerd met een buitenvulaansluiting.

Deze camper is gebouwd op basis van een Fiat Ducato met een 130pk sterke 2.3 Multijet motor (Euro 6). Voor uw comfort tijdens het reizen is de camper uitgerust met airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bediende bestuurdersruit, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, achteruitrijcamera en een groot scherm radio- en navigatiesysteem. De cabine kan volledig worden verduisterd met de ingebouwde plisségordijnen. Ter beveiliging is er een Bearlock versnellingsbakslot ingebouwd. Het nieuwe E&P-levelsysteem (2021) zorgt ervoor dat deze schitterende camper in mum van tijd waterpas staat.

Deze camper wordt geleverd inclusief 12 maanden Full-garantie via CarGarantie. Indien gewenst kan het maximum toegestane gewicht worden aangepast naar 3.650 kg voor meer laadvermogen (C1-rijbewijs).

Deze camper is te bezichtigen op onze locatie in Oud Gastel.

Openingstijden locatie Oud Gastel

Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Alexander Michielsen via 06 – 1128 9683 of amichielsen@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

* Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Lees meer

Contact

Challenger Sirius 3048 XLB queensbed en full options

Campermakelaar West-Brabant en Zeeland

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Zeeland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen