Knaus Sky Wave 650 MG met hefbed

Diesel Handgeschakeld 2016 24.787 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky Wave
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 24.787 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Imperiaal
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 699 cm
Breedte 232 cm
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 208 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Knaus Sky Wave 650 MG een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2016 is geschikt voor 4 personen tijdens het rijden en biedt slaapplaats aan 5 personen (handig als er eens een logee langskomt), waarvan het achterbed een lengte van 2.08 heeft!  Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels.

De praktische zit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (150 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Sky Wave 650 MG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze camper heeft o.a.: Dwarsbed 208 x 140 cm+ 2 persoons bovenbed, Mediapakket, Schotel Oyster automaat + TV + tv beugel, electrische opstap, dubbele garagedeur, lichtmetalen velgen 16", stuurbediening radio/telefoon, electrische ramen, fietsendrager voor 4 fietsen, hagelbestendigdak, 12 volt + usb aansluiting in dashboard, Cat eye achterlichten, 2 x airbag, plissee voorraam verduistering, pilote stoelen + arm leuningen, cruise control, kopraam, Fiat navigatie + camera.

Net grote beurt gehad bon aanwezig

Aan deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Knaus Sky Wave 650 MG met hefbed

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen