Dethleffs Advantage 7051 EB Zeer nette camper

Diesel Handgeschakeld 2018 35.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rexim Campers

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 35.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 3000 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3850 kg
Laadvermogen 850 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Halve treinzit Kleine zit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Dethleffs Advantage 7051 EB familiecamper uit 2018 heeft een lengte van wel 7 meter 40. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze integraal-camper aan niets ontbreken. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Deze camper heeft een laadvermogen van 850 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Een ideale plek om even rustig te zitten, te internetten of te spelen, wordt gevormd door de kleine zit. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp en de rookmelder, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Advantage 7051 EB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage 7051 EB Zeer nette camper

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen