Carthago Chic C-Line I 50 Automaat - 2x Airco

Diesel Automaat 2015 39.200 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Carthago
Model Chic C-Line I
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2015
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 39.200 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Gordijnen vast Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
LED interieur verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Radio/TV
Aux CD Decoder Schotel Televisie TV lift USB
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Zonnepaneel
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming Winterisolatie

Gewichten en maten

Totale lengte 748 cm
Breedte 234 cm
Hoogte 298
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3205 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Draaibare cabinestoelen Kleine zit L-zit
Bed
Hefbed Queensbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 195 cm
2-persoonsbed 155 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Topklasse ruime camper met een warm en sfeervol hoogwaardig interieur, voorzien van 4 zitplaatsen met gordel en 4 slaapplaatsen.

De 4 Slaapplaatsen bestaan uit een achterin gelegen royaal twee persoons Queensbed, welke van de rest van de woonruimte is af te scheiden. Een tweede bed bevindt zich boven de cabine in de vorm van een ruim hefbed.

Een Dometic dak airconditioning met afstandsbediening zorgt voor een constant aangenaam klimaat in de leefruimte.

De elektrische installatie is uitgebreid met een zonnepaneel, drie huishoudaccu’s en een zware omvormer, zodat er continu 230v sterkstroom aanwezig is en dus langere tijd, met gebruik van ook stroom intensieve apparaten onafhankelijk in de camper verbleven kan worden

De luxe toilet en wasruimte is voorzien van een grote wastafel met mengkraan, diverse spiegels rondom en volop kastruimte voor alle toiletartikelen. Hier recht tegenover bevindt zich een aparte ruime douchecel voorzien van verstelbare douchekop, mengkraan en douchescherm.

De ergonomisch gevormde smaakvolle kitchenette is van alle gemakken voorzien met een design driepits gaskomfoor, ruime spoelbak, grote koel/vries combi met aparte vriezer, volop kastruimte met soft close laden, waaronder twee zeer ruime apothekersladen. De aparte glazenkast benadrukt het luxe karakter en uitstraling van het interieur.  

De sfeervolle zithoek biedt met een ruime L-zit, aparte zit en de twee draaibare luxe Aguti cabinestoelen, ruimte aan 6 à 7 personen. De bekleding is een combinatie van hoogwaardige alcantara en duurzaam textiel en ademt comfort en luxe.

Het vernuftig ingedeelde interieur is uitgerust met veel opbergruimte d.m.v. vele kasten en laden maar ook de XXL garage biedt een enorme hoeveelheid laadruimte en is daarnaast voorzien van een ingebouwde stelling met boxen voor extra bagage.

In de cabine hebben bestuurder en bijrijder de beschikking over een volautomatische klimaatregeling met airconditioning, audio installatie met AUX, USB uitgang CD/DVD. Daarnaast is de camper voorzien van een TV, decoder en schotelantenne. De bestuurder heeft tevens de beschikking over monitoren met achteruitrijcamera plus ingebouwde camera’s in beide spiegels voor zicht op de rechter en linkerzijde van de camper.

De camper is voorzien van nieuwe banden (2020) en de nog originele distributieriem wordt voor aflevering aan de nieuwe eigenaar vervangen.

De opties in deze exclusieve Carthago Chic C-Line I50 zijn legio, een totaal overzicht van de opties/specificaties vindt u in het bijgaande overzicht.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland - Richard van Tinteren, via +31(0)6 390 630 75 of rvtinteren@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Carthago Chic C-Line I 50 Automaat - 2x Airco

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen