Hymer Exsis-T 598 geheel zelfvoorzienend

Diesel Handgeschakeld 2019 25.155 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Hymer
Model Exsis-T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 25.155 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 695 cm
Breedte 221 cm
Hoogte 275
Leeggewicht 2780 kg
Rijklaar gewicht 2780 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 720 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Hymer. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Hymer camper niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
Deze camper beschikt over 2 grote zonnepanelen een buitendouche en is uitermate geschikt om zonder stroomvoorziening te camperen. Deze prachtige Hymer is geheel zelfvoorzienend!!

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine + buitendouche.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Bij deze camper hoort ook een gebruikte voortent. Met de aanwezige zonnepanelen (240 Wh) kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp en de lader.

Wilt u meer informatie over deze Hymer Exsis-T 598? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Hymer Exsis-T 598 geheel zelfvoorzienend

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen