Bürstner Privilege 745 Uniek 2 x hefbed 1e in NL

Diesel Handgeschakeld 2019 31.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Leukste Camper

Algemeen

Merk Bürstner
Model Privilege
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 31.000 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu
Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 745 cm
Totale lengte 745 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2985 kg
Rijklaar gewicht 3060 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 515 kg

Indelingen

Zit
L-zit Rondzit
Bed
Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Deze unieke! Burstner Lyseo Privilege 745 is gebouwd in het jaar 2019 en heeft nog maar 31000km!! Van de 1e eigenaar ingekocht!. Deze camper heeft 2 hefbedden en een ruime TV kamer. Dit is de 1e in NL!!! en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Burstner camper hagelbestendig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons hefbed dat in de lengte is geplaatst. Boven de zitgroep bevindt zich nog een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Lyseo Privilege 745 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Bürstner Privilege 745 Uniek 2 x hefbed 1e in NL

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen