Adria Matrix 650 SK 5 persoons! Stapelbed

Diesel Handgeschakeld 2011 103.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Leukste Camper

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2011
Modeljaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 103.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Imperiaal
Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 680 cm
Totale lengte 680 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2919 kg
Rijklaar gewicht 3019 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 581 kg

Indelingen

Zit
L-zit Rondzit Treinzit
Bed
Dwars stapelbed Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 6 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 198 cm
Stapelbed 87 cm x 218 cm
Stapelbed 90 cm x 218 cm
2-persoonsbed 120 cm x 218 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete 5 persoons (5 gordels) Adria Matrix 650 SK uit het jaar 2011 biedt plaats aan het gehele gezin. Hefbed en stapelbed. De typische familiecamper heeft een lengte van 6 meter 80 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, luchtvering, cabineverduistering en stuurbekrachtiging.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De keuken van deze Adria is luxe uitgevoerd. U treft er ondermeer een afzuigkap voor een goede afvoer van kook- en bakluchtjes. Tevens is er een oven, zodat u dagelijks verse broodjes kunt afbakken. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met het aanwezige zonnepaneel. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en het imperiaal niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!

Wilt u meer informatie over deze Adria Matrix 650 SK? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Adria Matrix 650 SK 5 persoons! Stapelbed

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen