Knaus Van TI 650 Platinum 1e eigenaar

Diesel Handgeschakeld 2019 5.435 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Knaus
Model Van TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 163 pk
Kilometerstand 5.435 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 703 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2780 kg
Rijklaar gewicht 2935 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 565 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 200 cm x 205 cm
1-persoonsbed 90 cm x 150 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Knaus Van TI 650 is een ideale camper voor de gehele familie. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Knaus camper geen zorgen te maken over hagelschade. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 665 kilo.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

In de praktische rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Tenslotte wordt het hoge laadvermogen onder de aandacht gebracht. Samen met de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het alarm, kiest u voor een camper waarmee u flexibel én onafhankelijk op vakantie kunt.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Van TI 650 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Knaus Van TI 650 Platinum 1e eigenaar

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen