Hymer Classic BC 664

Diesel Handgeschakeld 2005 100.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Handelsonderneming De Gijt

Algemeen

Merk Hymer
Model Classic
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2005
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 100.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Camera Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 687 cm
Totale lengte 687 cm
Breedte 227 cm
Hoogte 293
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3050 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 450 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Middendinette Standaardzit
Bed
Dwarsbed Hefbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische integraal-camper uit 2005. De Hymer Classic biedt een slaapplaats aan 4 personen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Een ideale plek om even rustig te zitten, te internetten of te spelen, wordt gevormd door de kleine zit. De uitnodigende middendinette is de ideale plek om samen te eten en te drinken. De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. In de luxe uitgeruste keuken van deze Hymer vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en het imperiaal.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Openingstijden

 

Maandag:           Gesloten

Dinsdag:             10:00 – 17:00

Woensdag:         10:00 – 17:00

Donderdag:        10:00 – 17:00

Vrijdag:              10:00 – 17:00    

Zaterdag:           10:00 – 17:00    

Zondag:              Gesloten

Eventueel in de avonduren op afspraak
Lees meer

Contact

Hymer Classic  BC 664

Handelsonderneming De Gijt

Hakselseweg 19

6713 KT, Ede (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen