Volkswagen Aart Camperinbouw T5 Buscamper

Diesel Handgeschakeld 2004 314.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model Aart Camperinbouw
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2004
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 314.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Gordijnen vast Hefdak LED interieur verlichting Leeslampjes Verduistering cabine Voortent
Techniek en veiligheid
Brandblusser Deep Cycle Huishoud Accu Omvormer Reservewiel
Radio/TV
Aux Bluetooth CD USB
Keuken
Gascomfoor Ladekoelkast Spoelbak-kraan

Gewichten en maten

Totale lengte 489 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 198
Leeggewicht 2032 kg
Rijklaar gewicht 2132 kg
Max. toelaatbaar gewicht 2800 kg
Laadvermogen 768 kg

Indelingen

Bed
Hefdak met tweepersoonsbed Tweepersoons slaapbank
Zit
Draaibare cabinestoelen Driezitsbank met gordels
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 190 cm
2-persoonsbed 115 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

In 2017 professioneel door Aart Camperinbouw ingerichte compacte maar Luxe T5 VW buscamper, met zitplaatsen voor 5 personen en slaapplaatsen voor 4 personen. Met een als camper onopvallende uitstraling, daardoor tevens ideaal voor woon/werk verkeer, mede door het voordelige kwarttarief wegenbelasting. (€ 56,- p.mnd. - NH)

Camper is aan beide zijden voorzien van een multirail voor het bevestigen van de (nog nieuwe) luifel. Dit geeft de camper o.a. zijn onopvallende uitstraling (geen luifel cassette) en maakt snelle reiniging in een wasstraat mogelijk. Bij de camper wordt daarnaast ook een opblaasbare voortent geleverd.

Uitgevoerd met een Reimo slaaphefdak met slaapplaatsen voor twee personen, 3 met ritsen te openen ramen/horren en een opklapbare bedbodem voor een geriefelijke stahoogte in de camper. Daaronder een Reimo Variotech 333 slaap/zitbank (130cm breed..!) biedt eveneens twee ruime slaapplaatsen en drie zitplaatsen met gordels. In combinatie met de twee draaibare cabine stoelen en de verstelbare/uitneembare tafel is een praktisch en gezellig zitgedeelte te creëren. Alle bekleding is overigens recent vervangen en is dus nog als nieuw. 

Het hoogwaardige camperinterieur van Aart camperinbouw met kastenwand en keukenunit is zeer degelijk en biedt een moderne uitstraling. Keuken is voorzien van een Dometic CD-30 koellade en een, indien niet gebruikt, fraai weggewerkte spoelbak met kraan.

De leefruimte van de camper is rondom voorzien van geblindeerde ramen met railgeleide vaste gordijnen. De cabine kan eveneens volledig geblindeerd worden.

De voorruit van de cabine is voorzien van een vuil en waterafstotende nano coating voor beter zicht tijdens slecht weer en minder aanvriezen in de wintermaanden. Windgeruis wordt bij geopende zijruiten van de cabine, gereduceerd door ClimAir Sport windschermen.

Bestuurder en bijrijder hebben de beschikking over comfortabele draaibare stoelen op hoogwaardige draaiplateau’s waarmee de stoelen hun originele zithoogte behouden, armleuningen, airconditioning, audio installatie met Bluetooth, Aux, USB en CD. Een cruise control en telefoonhouders voor zowel bestuurder als bijrijder.

De wagen is in 2019 rondom voorzien van BF Goodrich All-Season/terrain banden (215/65 R16 S103) op robuuste licht metalen velgen.

De goed onderhouden, oerdegelijke sterke vijfcilinder 2461 cc motor met 131 pk, beschikt over een onderhoudsarme tandwiel distributie, dus geen periodiek gedoe met riemen en spanrollen. Laat u niet afschrikken door hoge kilometerstanden, deze motoren kunnen met goed onderhoud/gebruik makkelijk 7 à 8 ton lopen.   

Deze camper is te bezichtigen in Weesp (NH)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland - Richard van Tinteren, via +31(0)6 390 630 75 of rvtinteren@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Volkswagen Aart Camperinbouw  T5 Buscamper

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen