Knaus Sky TI 550 MF fransbed

Diesel Handgeschakeld 2016 44.700 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 44.700 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Lengte opbouw 550 cm
Totale lengte 590 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 278
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2620 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 198 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete compacte kampeerwagen is van het merk Knaus. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Knaus camper een hagelbestendig dak. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. In de keuken treft u een koelkast aan.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringmatrassen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes en de gaslekdetector onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

130 PK
cruisecontrol
fransbed
volautomatische schotle
alphatronics tv
zonpaneel
fietsendrager
hangkast
keuken met veel bergruimte
luifel
16"inch wielen
navigatie/radio
camera
hordeur
ledverlichting
tv kijken op bed en zit
draaibare relaxstoelen

Wilt u meer informatie over deze Knaus Sky TI 550 MF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Knaus Sky TI 550 MF fransbed

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen