Bürstner Nexxo Time 690 G IC-Line

Diesel Handgeschakeld 2020 12.700 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Jonkeren en Vos B.V.

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo Time
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 12.700 km
Aantal gordels 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Veiligheidssloten
Slaapcomfort
Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Leeggewicht 2905 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Burstner. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Burstner camper hagelbestendig. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper heeft een kleine zit, een prettige gelegenheid om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Burstner Nexxo Time 690 G bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, veiligheidssloten, een televisiebeugel en een buitenlamp.

Wilt u meer informatie over deze Burstner Nexxo Time 690 G? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo Time 690 G IC-Line

Jonkeren en Vos B.V.

Stephensonweg 2 A

7741 KW, Coevorden (Drenthe)

Polen

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen