Adria Matrix Plus 670 SC ;5 persoons! Queensbed

Diesel Handgeschakeld 2014 107.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Leukste Camper

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix Plus
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 107.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Imperiaal
Ladder Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 738 cm
Totale lengte 738 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2941 kg
Rijklaar gewicht 3041 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 459 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit Rondzit
Bed
Dwarsbed Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Gratis winterstalling.
Bij de aankoop van een camper bij De Leukste Camper zit een gratis winter camperstallingsplaats voor de duur van deze winter inbegrepen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken om een geschikte stallingsplaats te vinden voor uw camper. Wij stallen uw camper, ruim, vochtvrij en veilig.

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke 5 persoons! Adria Matrix Plus 670 SC uit 2014 is een ideale camper voor de gehele familie. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Adria camper een hagelbestendig dak. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De pittige dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. In de praktische rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, het imperiaal en de ladder een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Bij ons wordt een camper gewoon netjes afgeleverd, dus geen onnodige afleverkosten!

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze bedrijf. Wij staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Adria Matrix Plus 670 SC ;5 persoons! Queensbed

De Leukste Camper

Rozenbergerweg 1

8084 PG, 't Harde (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen