Hymer B 578 Enkele Bed. Level Systeem

Diesel Handgeschakeld 2011 93.790 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Hymer
Model B
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Kilometerstand 93.790 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Carkit Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Start en stop Startonderbreker Steunen elektrisch Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Oven Vriesvak
Radio/TV
Aux CD Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Brandblusser Lader Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 3055 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 445 kg

Indelingen

Zit
L-zit Middendinette
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Luxe rijk uitgeruste Hymer B 578 uitgevoerd met sfeervol interieur in alcantara en lederen accenten. De gezellige comfortabele zitgroep bestaande uit een ruime L-zit in combinatie met twee hoogwaardige draaibare Aguti cabine stoelen, bieden plaats aan vijf personen.

De wagen is voorzien van 4 zitplaatsen met gordel en 4 slaapplaatsen. Uitgevoerd in een twee enkele lengte bedden opstelling, welke d.m.v. een uitschuifbaar middenstuk getransformeerd kan worden in een groot tweepersoonsbed. Een extra tweepersoons hefbed bevindt zich boven de cabine, aan de voorzijde van de camper.  

Complete kitchenette met 3 pits gas komfoor, spoelbak met luxe mengkraan. Een grote koel/vries combinatie met aparte vriezer en een volwaardige oven voor het zelf afbakken van uw broodjes of ter bereiding van diverse ovengerechten.

Luxe badcel met af te scheiden douche gedeelte, Thetford cassette toilet, wastafel met mengkraan, dubbele grote spiegel en ruim voldoende kast/opbergruimte voor uw toiletartikelen.   

Het interieur biedt ruim voldoende opbergruimte in de vorm van diverse hang en leg kasten, ook zijn er diverse stroompunten beschikbaar en is de camper volledig voorzien van meerdere sfeervolle met LED uitgevoerde lichtpunten.

De bestuurder en bijrijder hebben de beschikking over een automatische klimaatregeling met airconditioning, een achteruitrijcamera met dubbele lens, Cruise control en een radio/cd geluidsinstallatie met aux aansluiting, een navigatie en handsfree carkit.

De wagen is uitgevoerd met een 3.0 liter sterke Iveco turbodiesel motor met een onderhoudsarme kettingdistributie. Met zijn 158 Pk levert deze motor onder alle omstandigheden ruim voldoende trekkracht en souplesse.

Daarnaast beschikt de camper over een automatisch levelsysteem met afstandsbediening voor het op elke ondergrond snel waterpas stellen van de camper maar ook handig om de wagen te kantelen om de watertanks volledig leeg te laten lopen.  

Voorvering is uitgevoerd met een speciaal voor Hymer integraal campers ontwikkeld Goldschmidt veersysteem resulterend in een beter gebalanceerd, stabiel en comfortabeler rijgedrag.

Zowel de startaccu als de twee huishoud accu’s zijn zojuist vernieuwd. Camper wordt daarnaast afgeleverd met een nieuwe APK.

Deze camper is op afspraak te bezichtigen in Almere (FL)

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland - Richard van Tinteren, via +31(0)6 390 630 75 of rvtinteren@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Lees meer

Contact

Hymer B 578 Enkele Bed. Level Systeem

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen