verkocht
Bekijk nog meer foto's (10)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: Verkocht
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Dethleffs Jubivan 75 Compact Garage Airco 2006
Half IntegraalBouwjaar 20063 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2006Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 102.000 km.Vermogen: 125 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Ford transit tdci 125 pk
Maten
Totale lengte: 599 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 3
Accessoires
KeukenBoilerKoelkastVriesvakOnderstel/cabineCabine aircoCameraHuishoudaccuStoel(en) draaibaarVerduistering cabineLederen BekledingSanitairDoucheToilet/WasruimteExterieur/InterieurFietsenrekLichtmetalen velgenLuifelPanoramadakVerwarmingKachelRingverwarmingRadio/TVRadio-voorbereidingSchotel
Indeling
BedDwarsbedKeukenMiddenkeukenZitHalve treinzit
Omschrijving
Deze praktische Dethleffs Jubivan 75 is gebouwd in het jaar 2006. De camper heeft een lengte van 5 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De Ford-onderbouw heeft een goede dieselmotor met handmatige versnelling en is uitgerust met onder andere draaibare stoelen, een achteruitrijcamera en cabineverduistering.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig.

Past deze Dethleffs Jubivan 75 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven