Hymer Exclusive Line T674 674 CL lengte bedden

Diesel Handgeschakeld 2013 57.200 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Bens Campers en Caravan Service vof

Algemeen

Merk Hymer
Model Exclusive Line T674
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2013
Modeljaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 57.200 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Luchtvering Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Omvormer Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 283
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2930 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4250 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit L-zit Treinzit
Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 199 cm
1-persoonsbed 80 cm x 199 cm
2-persoonsbed 210 cm x 199 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Hymer Exclusive Line T674 674 CL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2013 is geschikt voor 3 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Het kleine zitje, waar de camper over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast (135 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachel.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp.

130 PK
Maxi chassi totaal 4250 kg kan ook op 3500 kg voor B rijbewijs
Bearlock slot  (€600,-)
extra deursafe
buitengas aansluiting (€350,-)
Dubbele garagedeur
trekhaak twv €1850,-
Truma dakairco (nieuwwaarde €2700,-)
hulpluchtvering twv (€1400,-)
Banden 2017 16 inch
krik
fietsdrager
1500w omvormer met afstandbediening (twv €750,-)
satelietschotel Caro HD voorbereid  (twv€2700)
2x tv
cabine plisee blindering
panorama dakluik
koelvriescombinatie
Lengte bedden
Hangkast
2x zonnepaneel  (€1250,-)
ledverlichting
Gasdetectie  (150,-)
lage instap

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer Exclusive Line T674 674 CL kennis te maken.

* Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.
Lees meer

Contact

Hymer Exclusive Line T674 674 CL lengte bedden

Bens Campers en Caravan Service vof

Hoefslag 7 a

5411LS, Zeeland (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen