Dethleffs Advantage I 7051 1e eigenaar

Diesel Handgeschakeld 2018 26.991 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Advantage I
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 26.991 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Lader Rookmelder Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 737 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 276
Rijklaar gewicht 3110 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 390 kg

Indelingen

Bed
Bovenbed Hefbed Lengtebed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 150 cm x 190 cm
2-persoonsbed 150 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Dethleffs Advantage I 7051 uit het jaar 2018, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 37 en beschikt over veel bergruimte. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Dethleffs camper een hagelbestendig dak.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

In de gezellige rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Het handige bovenbed biedt u een extra slaapgelegenheid. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het alarm zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Dethleffs Advantage I 7051 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Lees meer

Contact

Dethleffs Advantage I 7051 1e eigenaar

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen