Sun Living S45-SC 1e eigenaar, winterpakket

Diesel Handgeschakeld 2018 15.915 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Sun Living
Model S45-SC
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 15.915 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Rookmelder Veiligheidssloten
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 737 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2737 kg
Rijklaar gewicht 2837 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 663 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Sun Living S45-SC, gebouwd in 2018. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 3500 kg en telt 2 slaapplaatsen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sun Living camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Het laadvermogen bedraagt 663 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

De camper is uitgerust met winterpakket, draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera / camera voor, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De gezellige en ruime rondzit is ook om te bouwen tot een eventuele 3e slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel een dubbele bodem en verwarmbare watertanks zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de buitenlamp, de lader en het alarm een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u meer informatie over deze Sun Living S45-SC? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Sun Living S45-SC  1e eigenaar, winterpakket

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen