Bürstner Nexxo Time T 660 Edition 30 - Frans bed

Diesel Handgeschakeld 2018 23.900 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door De Caravanboer

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo Time T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Modeljaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 23.900 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Serviceluik Veiligheidssloten
Verwarming
Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 660 cm
Totale lengte 679 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2695 kg
Rijklaar gewicht 2795 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 705 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Frans bed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 134 cm x 200 cm
2-persoonsbed 120 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Zo goed als nieuwe Bürstner Nexxo Time T660 Edition 30 met lederen interieur. Geschikt voor 4 personen. Deze halfintegraalcamper heeft een fijne indeling met een licht interieur. Voorzien van 19" TV met automatische satellietschotel van Oyster, brede cassetteluifel met led-verlichting en lichtmetalen velgen.

De gezellige zithoek bestaat uit een zitbank, een zitje naast de deur en de twee draaibare pilotenstoelen. Door uit uitklapblad onder de tafel kan iedereen een goede zitplek aan de tafel vinden. Alle zitplaatsen zijn uitgevoerd in comfortabel leer. Vanuit de zithoek is er een goed zicht op de TV met ingebouwde decoder. Het grote, te openen panoramaraam zorgt voor extra lichtinval. De zithoek kan worden omgebouwd tot een extra 2-persoonsbed.

De keuken in L-opstelling is voorzien van een spoelbak met mengkraan, een 3-pits gascomfoor en diverse kasten. Tegenover de keuken vindt u de grote koelkast met vriesvak. De hoge kasten bieden voldoende ruimte voor het meenemen van uw bagage.

Achterin deze camper bevindt zich naast het Frans bed een zeer ruime douche- en toiletruimte. Deze is voorzien van een cassettetoilet, een douchecabine met klapwanden en een wastafel met mengkraan en spiegel. Onder het Frans bed vindt u een bagageruimte die eveneens van buitenaf via het grote serviceluik is te bereiken.

Voor uw comfort tijdens het reizen is de cabine uitgerust met airconditioning, cruise control, elektrisch bedienbare ruiten en spiegels en een groot scherm radiosysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Voor de verduistering van de cabine zijn plissé verduisteringsgordijnen ingebouwd.

Deze camper is gebouwd op basis een Citroën Jumper met een fijne 2.0 HDi dieselmotor (Euro 6) met 130 pk. Door het lage eigen gewicht heeft deze camper een groot laadvermogen. Door de lichtmetalen velgen heeft deze camper een stoere uitstraling.

De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans, campers en vouwwagens. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch).

Openingstijden
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Andere dagen op afspraak, ook 's avonds mogelijk.


*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*



De Caravanboer is dé makelaar voor gebruikte kampeermiddelen. Wij bemiddelen bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. De Caravanboer is gevestigd in Oud Gastel. U vindt ons vlakbij Rijksweg A17, afrit 22 (Oudenbosch). Meer informatie en aanbod vindt u op www.caravanboer.nl

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag gesloten
Woensdag op afspraak
Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag gesloten

*** Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing ***
Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo Time T 660 Edition 30 - Frans bed

De Caravanboer

Vierschaarstraat 2

4751 RP, Oud Gastel (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen