Adria Coral 670 SL

Diesel Handgeschakeld 2009 27.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Adria
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 27.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS achteruitrij sensoren Airbag(s) Breedspoor Chassis Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Garage XL Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Stahoogte 197 cm
Leeggewicht 2900 kg
Rijklaar gewicht 3000 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit Kleine zit
Bed
2 aparte bedden Zitgedeelte om te bouwen naar slaapplaatsen
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 135 cm x 210 cm
1-persoonsbed 85 cm x 200 cm
1-persoonsbed 85 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Adria Coral 670 SL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2009 is geschikt voor 4 personen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Het kleine zitje, waar de camper over beschikt, biedt een heerlijke plaats om even rustig te spelen, te internetten of te drinken. De luxueuze keuken van deze Adria is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over deze Adria Coral 670 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden

BELT U ONS EVEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DEZE CORONA LOCKDOWN PERIODE

Lees meer

Contact

Adria Coral 670 SL

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen