Adria Matrix 670 SL 5 gordels + slaapplaatsen

Diesel Handgeschakeld 2018 23.071 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix 670 SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 23.071 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Radio/TV
Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 285
Leeggewicht 2973 kg
Rijklaar gewicht 3019 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 481 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 195 cm x 195 cm
2-persoonsbed 120 cm x 185 cm
1-persoonsbed 70 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Adria Matrix 670 SL uit 2018 is een ideale camper voor de gehele familie. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Adria Matrix 670 SL bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, leeslampjes, een buitenlamp en een lader.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Matrix 670 SL kennis te maken.
Lees meer

Contact

Adria Matrix 670 SL  5 gordels + slaapplaatsen

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen