Algemeen

Merk Knaus
Model Live TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 54.162 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16 inch lichtmetalen velgen ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Truma DuoControl CS
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 643 cm
Totale lengte 643 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 279
Leeggewicht 2750 kg
Rijklaar gewicht 2831 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 669 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 198 cm
1-persoonsbed 120 cm x 136 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Knaus Live TI een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 3 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Knaus camper geen zorgen te maken over hagelschade. Ook is er een fietsenrek aanwezig dat je kunt laten zakken, waardoor je de fietsen eenvoudig kunt plaatsen. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 669 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Deze camper beschikt over een badkamer. met toilet en douche. De wasbak bevind zich buiten de toiletruimte. 

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Het hoge laadvermogen maakt deze camper extra geschikt voor de langere vakanties, net als de vaste afvalwatertank, de buitenlamp en de koolmonoxidemeter.

Past deze Knaus Live TI helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Knaus Live TI 590 MF de Lux

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen