Challenger Challenger 288 EB Quartz Queensbed + Hefbed

Diesel Handgeschakeld 2016 19.525 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Challenger
Model Challenger
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 155 pk
Kilometerstand 19.525 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Lader Rookmelder Zonnepaneel
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 289
Leeggewicht 2992 kg
Rijklaar gewicht 2992 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 508 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Vast bed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 190 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Challenger Challenger 288 EB is gebouwd in het jaar 2016. De camper heeft een lengte van 6 meter 99, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft.

Het onderstel is van het merk Ford. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

In de praktische rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de lader, het alarm, de gaslekdetector en de rookmelder een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Challenger Challenger 288 EB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Lees meer

Contact

Challenger Challenger 288 EB Quartz Queensbed + Hefbed

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen