verkocht
Bekijk nog meer foto's (12)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: Verkocht Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Burstner Delfin T 726 G Enkele Bedden Garage 2020
Half IntegraalBouwjaar 20204 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2020Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 4.100 km.Vermogen: 140 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Citroën jumper multijet 140 pk
Maten
Totale lengte: 730 cm.Breedte: 230 cm.Stahoogte: 212 cm.Totale hoogte: 290 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2900 kg.Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
Onderstel/cabineAirbag(s)Cabine aircoCameraCentr. deurvergr. afstandsb.CruisecontrolHuishoudaccuStoel(en) draaibaarTrekhaakVerduistering cabineKeukenBoilerKoelkastVriesvakExterieur/InterieurDakluik hekiFietsenrekHordeurLuifelPanoramadakSanitairDoucheToilet/WasruimteVerwarmingKachelRingverwarmingRadio/TVSchotelTelevisie
Indeling
Bed2 aparte beddenKeukenMiddenkeukenZitHalve treinzitHalve zit met zijbank
Omschrijving
U heeft aan ruimte geen gebrek, als u kiest voor deze Burstner Delfin T 726 G, een betrouwbare reisgenoot voor uw vakanties. Deze royale, jonge occasion beschikt over 4 slaapplaatsen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Delfin T 726 G kennis te maken.

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven