Sunlight I69L 140 PK Queensbed

Diesel Handgeschakeld 2021 450 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rexim Campers

Algemeen

Merk Sunlight
Model I69L
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 450 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 741 cm
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete integraal-kampeerwagen, die is gebouwd in 2021. De camper telt 4 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een B-rijbewijs.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringmatrassen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Tijdbesparend en makkelijk is de Omnistore cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank en de leeslampjes.

Wilt u meer informatie over deze Sunlight I69L 140 PK? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Sunlight I69L 140 PK Queensbed

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen