Volkswagen Crafter L3H2

Diesel Automaat 2009 290.000 km 2 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Brabant

Algemeen

Merk Volkswagen
Model Crafter
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2009
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 109 pk
Kilometerstand 290.000 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 2
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Exterieur/Interieur
Dakluik Huishoudaccu Leeslampjes
Keuken
Gascomfoor Koelkast

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 199 cm
Leeggewicht 2960 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Dwarsbed

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 170 cm x 200 cm
1-persoonsbed 70 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze luxe Volkswagen Crafter  heeft een sterke 2.5 ltr. motor, 109 PK en is in 2021 omgebouwd tot camper en is dus volledig nieuw van binnen.  

De camper heeft een nette en functionele inrichting. De volwaardige keuken beschikt over een spoelbak,      2 kookpitjes en een koelkast, een afgesloten toiletruimte is aanwezig. Tevens beschikt de camper over veel opbergmogelijkheden.

Er zijn 3 slaapplaatsen aanwezig in de camper. Een zeer ruim (170x200) dwarsbed en een 1 persoonsbed (70x180) op de om te bouwen dinette.

Prachtige, degelijke en zeer comfortabele jonge buscamper die het meer dan waard is om nog vele jaren vakantieplezier mee te beleven.



Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Rob van Loosbroek via 0623260410 of rvloosbroek@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

 Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

 *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Contact

Volkswagen Crafter  L3H2

Campermakelaar Brabant

Uiverlaan 18 a

5701 AA, Helmond (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen