Dethleffs Trend T 7051 Topkwaliteit Nieuw model

Diesel Handgeschakeld 2020 8.912 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Trend T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 8.912 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Audioinstallatie Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Ultraheat
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Lader Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 294
Leeggewicht 2880 kg
Rijklaar gewicht 3029 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 471 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Vast bed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 210 cm x 205 cm
2-persoonsbed 120 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze jonge Dethleffs Trend 7051 T, die plaats biedt aan 4 personen. Deze kampeerwagen is van het jaar 2020 en biedt u legio mogelijkheden. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Dethleffs camper een hagelbestendig dak. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De camper heeft een gezellige rondzit. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 4 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Trend 7051 T kennis te maken.

Voor tijdelijke foto`s kunt u een e-mail sturen naar info@camperhof.nl, is via whatssapp makkelijker voor u stuur dan een berichtje via het whatsapp logo op onze website www.camperhof.nl.
Lees meer

Contact

Dethleffs Trend T 7051 Topkwaliteit Nieuw model

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen