verkocht
Bekijk nog meer foto's (12)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: Verkocht
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
McLouis MC2 73 G Enkele Bedden Hefbed 2015
Half IntegraalBouwjaar 20154 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2015Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 42.000 km.Vermogen: 130 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat ducato multtijet 130 pk
Maten
Totale lengte: 690 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
Onderstel/cabineAirbag(s)Cabine aircoCameraCruisecontrolStoel(en) draaibaarVerduistering cabineKeukenBoilerKoelkastVriesvakExterieur/InterieurDakluik hekiLuifelSanitairDoucheToilet/WasruimteVerwarmingKachelRingverwarmingRadio/TVSchotelTelevisieTechniek en veiligheidZonnepaneel
Indeling
Bed2 aparte beddenHefbedKeukenMiddenkeukenZitHalve treinzit
Omschrijving
Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit.

Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven