Pilote Explorateur 733 XFJ Mercedes 184 PK

Diesel Handgeschakeld 2008 74.260 km 3 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Salland en Twente

Algemeen

Merk Pilote
Model Explorateur
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 184 pk
Kilometerstand 74.260 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 3
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Ladekoelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Reservewiel Rookmelder Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 286
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3140 kg
Rijklaar gewicht 3240 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 260 kg

Indelingen

Zit
Dubbele standaardzit Halve treinzit L-zit
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
1-persoonsbed 80 cm x 193 cm
2-persoonsbed 130 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze dijk van een PILOTE G 733 XFJ is uit het bouwjaar 2008. In deze integraalcamper voelt u zich een Koning op de weg (en veilig). Met deze Mercedes met maar liefst 6 cilinders en 184 PK is het een genot om mee te rijden. Vooral in de bergen en op de snelwegen is het echt genieten.

Deze echte Nederlandse PILOTE is gebouwd in Frankrijk, de APK keuring is geldig tot 18 oktober 2021. De geregistreerde tellerstand is telkens hoger dan de daarvoor geregistreerde tellerstand. De RDW oordeelt dan dat de tellerstand logisch verklaarbaar is.(UNIEKE tellerstand)

Onderhoud dat is wat deze camper kenmerkt, vele facturen zijn ter inzage: Kenotec Kenolon behandeling (Keramische Coating) grote onderhoudsbeurt 2018 en in 2019, nieuwe uitlaat gemonteerd, de banden zijn zo goed als nieuw 2019. En wat natuurlijk heel positief is dat betreft een distriebutieketting in plaats van een riem, dus onderhoudsvrij.

De indeling van deze PILOTE is echt TOP, twee riante bedden met een hoogte van 80 cm en dus makkelijk in en uit bed stappen om naar de ruime douche of het riante toilet te gaan achterin de camper. En dan is er nog dat twee persoons hefbed van 190x130. 

Dan is deze PILOTE ook nog eens voorzien van een LPG gasinstalatie met buitenvulling zodat je met de twee bijbehorende gasflessen lekker kunt kokkerellen en kunt verwarmen.

Tevens is hij voorzien van nieuwe matrassen, nieuwe zitbank kussens, nieuwe hoezen om de voorstoelen, en een goede scherpe achteruitrijcamera is ook aanwezig.De trekhaak onbreekt niet.

Resumerend: zoekt u een integraal camper die zeer ruim is en een wel hele praktische indeling heeft, uitstekend onderhouden is en in topstaat verkeerd (uitgebreid keuringsrapport 2018) dan is dit de camper die u zoekt en hebt gevonden. (alle keuringen zijn toegestaan). Kom eens lekker proefrijden met deze unieke zeer goed onderhouden reus!

Bekijk hier de video van deze PILOTE G 733 XFJ
https://youtu.be/5IaM71GQe5U

Bent u enhousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Bert Keukenkamp via 0630989042 of mail naar: bkeukenkamp@campermakelaar.nl

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en een RDW controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website:
www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ 
Lees meer

Contact

Pilote Explorateur 733 XFJ Mercedes 184 PK

Campermakelaar Salland en Twente

Korenstraat 38

8102 BB, Raalte (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen