Algemeen

Merk Sun Living
Model S65-SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Parkeersensoren
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 673 cm
Totale lengte 673 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 287
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2721 kg
Rijklaar gewicht 2644 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 856 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 198 cm
1-persoonsbed 80 cm x 198 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Sun Living S65-SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Sun Living camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Door het riante laadvermogen van 856 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (100 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. De gemonteerde zonnepanelen (140 Wh) geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader.

Past deze Sun Living S65-SL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

prijzen per periode
meerdere motorvarianten en of gewichtsklasse mogelijk.
Lees meer

Contact

Sun Living S65-SL  Automaat

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen