Chausson Welcome 727 GA Limited Edition

Diesel Handgeschakeld 2016 8.476 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camperhof

Algemeen

Merk Chausson
Model Welcome
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 8.476 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Lichtmetalen velgen
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Lader Rookmelder Zonnepaneel
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Ringverwarming Ultraheat
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 737 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 289
Rijklaar gewicht 3119 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 381 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed Slaapbank
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 90 cm x 200 cm
2-persoonsbed 90 cm x 195 cm
2-persoonsbed 140 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Chausson Welcome 727 GA familiecamper uit 2016 heeft een lengte van wel 7 meter 37. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze camper aan niets ontbreken. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een schotelantenne. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Met de geplaatste zonnepanelen (120 Wh) verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het alarm.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Chausson Welcome 727 GA of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

voor meer informatie of foto`s kunt u bellen naar 0418-440200
Lees meer

Contact

Chausson Welcome 727 GA Limited Edition

Camperhof

Nijverheidstraat 11

5317 NL, Nederhemert (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen