Algemeen

Merk Itineo
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
100% LED verlichting 16inch velgen Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrisch opstapje Garage bergruimte
Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Panoramadak USB aansluiting leefruimte Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Serviceluik Voorbereiding zonnepaneel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding TV-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 294
Stahoogte 210 cm
Rijklaar gewicht 3065 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to Face banken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Met deze zeer ruime Itineo 740 JC beleeft u grenzeloze vakanties met het hele gezin. De praktisch ingedeelde integraal-kampeerwagen beschikt over 4 slaapplaatsen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Itineo camper geen zorgen te maken over hagelschade. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering.

Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Deze camper verwachten wij Mei/Juni te kunnen leveren

Bent u geïnteresseerd in deze Itineo 740 JC? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Itineo 740 JC prachtig ruime integraal

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen