Algemeen

Merk Chausson
Model Titanium Premium
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2022
Modeljaar 2022
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
100% LED verlichting 16inch velgen Bagageruimte Buitendouche incl. slang Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage bergruimte
Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Panoramadak Softclose lades USB aansluiting leefruimte USB in woonruimte Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Remifront Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
12V ventilator in dakluik Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
buitenaansluitiong gas Serviceluik Technibox Voorbereiding zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Antenne-voorbereiding TV-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 292
Stahoogte 211 cm
Rijklaar gewicht 2997 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Ombouw zitgroep Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Face to Face banken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Chausson Titanium Premium 648 een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2022 is geschikt voor 4 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde audio-installatie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding en de buitenlamp.

Past deze Chausson Titanium Premium 648 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson Titanium Premium 648 170pk automaat +hefbed

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen