Algemeen

Merk Chausson
Model Titanium Ultimate
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2024
Modeljaar 2024
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 292
Stahoogte 211 cm
Rijklaar gewicht 3053 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Hefbed
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de reislustige vakantieganger is deze Chausson Titanium Premium 640 een heerlijk vakantiehuis. De camper heeft een maximaal gewicht van 3500 kg, mag dus worden bestuurd met een klein rijbewijs, en telt 4 slaapplaatsen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Chausson camper geen zorgen te maken over hagelschade. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De riante rondzit is ideaal om aan het einde van de rit gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Chausson Titanium Premium 640 kennis te maken.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson Titanium Ultimate 640

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen