Chausson Titanium Ultimate 627 GA enkele bedden + automaat

Diesel Automaat 2023 1 km 5 gordels
€ 99.950

Aangeboden door CamperCasa camperverhuur en verkoop

Algemeen

Merk Chausson
Model Titanium Ultimate
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6e
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrijcamera Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol DAB-radio
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Multifunctioneel stuur Navigatie Regen sensor Remifront Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
100% LED verlichting 16inch velgen Bagageruimte Buitendouche incl. slang Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Garage achter
Garage bergruimte Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Panoramadak Softclose lades USB aansluiting leefruimte USB in woonruimte Verduistering cabine
Techniek en veiligheid
buitenaansluitiong gas Lader Licht sensor Serviceluik Technibox Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Magnetron Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
12V ventilator in dakluik Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Televisiebeugel TV-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 292
Stahoogte 211 cm
Rijklaar gewicht 3003 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed Hefbed Ombouw zitgroep
Zit
L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Chausson Titanium Ultimate 627 GA uit 2023 is een prima reisgenoot voor het hele gezin. De kampeerwagen beschikt over maar liefst 5 slaapplaatsen en mag met een B-rijbewijs worden bestuurd. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Chausson camper hagelbestendig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Ford onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Ford is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. De camper heeft ook een magnetron zodat u eten kunt ontdooien en opwarmen.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Chausson Titanium Ultimate 627 GA kennis te maken.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Chausson Titanium Ultimate 627 GA enkele bedden + automaat

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen