Rimor Superbrig 688 TC perfecte 5p familiecamper

Diesel Handgeschakeld 2004 142.731 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door CamperCasa camperverhuur en verkoop

Algemeen

Merk Rimor
Model Superbrig
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 2004
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 138 pk
Kilometerstand 142.731 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 6

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Garage bergruimte Hagelbestendig dak Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
Audioinstallatie Cabine airco Camera Elektr. bedienbare ramen Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
12V ventilator in dakluik Kachel Ringverwarming
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Leeggewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Halve treinzit L-zit Rondzit
Bed
Alkoofbed Dwars stapelbed Ombouw zitgroep
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Rimor Superbrig 688 TC Superbrig 688 TC is een heerlijk vakantieverblijf voor het hele gezin. De praktische alkoof-kampeerwagen beschikt maar liefst over 6 slaapplaatsen en mag met een B-rijbewijs worden bestuurd. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Rimor camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Ford. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Een sfeervolle L-zit nodigt u uit voor de nodige gezellige uurtjes. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie in deze camper, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek en programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de ladder.

Past deze Rimor Superbrig 688 TC helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Rimor Superbrig 688 TC perfecte 5p familiecamper

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen