Eura Mobil Profila 680 QB ruime en luxe camper

Diesel Handgeschakeld 2014 107.910 km
Verkocht

Aangeboden door CamperCasa camperverhuur en verkoop

Algemeen

Merk Eura Mobil
Model Profila
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 107.910 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
LPG onderbouw Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Verwarming
Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Radio/TV
Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 290
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Ombouw zitgroep Vrijstaand bed
Zit
L-zit Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Eura Mobil Profila 680 QB een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2014 is geschikt voor 4 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Eura Mobil camper een hagelbestendig dak. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (160 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U zult de gemakkelijk instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Door de winterisolatie van deze camper en de aanwezigheid van een kachel beschikt u over een lekker warme camper tijdens winterse dagen. Dit maakt deze camper ook geschikt voor wintersportvakanties.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel en de buitenlamp, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Eura Mobil Profila 680 QB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Campercasa Camper is een allround camperbedrijf en importeerd de merken Challenger, Chausson en Itineo. van deze merken hebben wij altijd een aantal modellen in onze showroom.
Daarnaast verhuren wij ruim 30 campers van deze merken.
Hierdoor is het ook mogelijk om de camper welke u op het oog heeft uit te proberen. tevens hebben wij aan het eind van het huurseizoen zo'n 10 van deze verhuurcampers beschikbaar voor de verkoop.
Ook kunt bij ons terecht voor service, reparatie, onderhoud en het opbouwen van accessoires.
Wij zijn een Bovag erkend bedrijf met reeds vele jaren ervaring.
Lees meer

Contact

Eura Mobil Profila 680 QB ruime en luxe camper

CamperCasa camperverhuur en verkoop

Noordervaart 176

1841 JD, Stompetoren (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen