LMC Liberty Breezer 643 G

Diesel Handgeschakeld 2012 65.334 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk LMC
Model Liberty
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 65.334 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Kluisje Lader Reservewiel Serviceluik
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 680 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 270
Stahoogte 197 cm
Leeggewicht 2800 kg
Rijklaar gewicht 2900 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 600 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 195 cm
1-persoonsbed 85 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze LMC Liberty, gebouwd in 2012. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 600 kg en telt 3 slaapplaatsen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze LMC camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma′s kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Op de camperplaats aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het kluisje.

Wilt u meer informatie over deze LMC Liberty? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

LMC Liberty  Breezer 643 G

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen