Bürstner Lyseo M Harmony Line

Diesel Handgeschakeld 2020 6.750 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar IJsselland

Algemeen

Merk Bürstner
Model Lyseo M Harmony Line
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 6.750 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Panoramadak
Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Winterisolatie

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Stahoogte 205 cm
Leeggewicht 2960 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 540 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 145 cm x 190 cm
2-persoonsbed 135 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Burstner Lyseo M Harmony Line is gebouwd in het jaar 2020. De camper heeft een lengte van 7 meter 49, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Met de ingebouwde audio-installatie kunt u in de camper naar uw favoriete muziek luisteren. Daarnaast biedt de televisie ook nog eens talloze programma's. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en de gaslekdetector een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Burstner Lyseo M Harmony Line of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

'Vertrouwd, Veilig, Verzorgd'

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Sake Akkerman via 06-37354276 of ijsselland@campermakelaar.nl.
Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.
Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Campermakelaar IJsselland

Meppel
Telefoonnummer: 06 37354276
E-mailadres: ijsselland@campermakelaar.nl
Lees meer

Contact

Bürstner Lyseo M Harmony Line

Campermakelaar IJsselland

Lisdodde 1

7944 PL, Meppel (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen