Algemeen

Merk Hymer
Model B634
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2005
Modeljaar 2005
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 74.884 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 623 cm
Breedte 232 cm

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Bovenbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 70 cm x 200 cm
1-persoonsbed 70 cm x 200 cm
2-persoonsbed 150 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze Hymer B634, een complete integraal-camper uit 2005. De praktische reisgenoot biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, een achteruitrijcamera, cabineverduistering, stuurbekrachtiging, een bagageruimte en ABS.

Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 10 liter boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (100 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het praktische bovenbed biedt u of uw kind een extra slaapgelegenheid. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een kachel. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer B634 kennis te maken.
Lees meer

Contact

Hymer B634

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen