Carthago Chic C-Line I 4.9 LE exclusieve camper z.g.a.n

Diesel Automaat 2016 48.293 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door HT Campers

Algemeen

Merk Carthago
Model Chic C-Line I 4.9 LE
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 149 pk
Kilometerstand 48.293 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Schotel Televisie
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Leeggewicht 3140 kg
Rijklaar gewicht 3240 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete integraal-kampeerwagen van bouwjaar 2016. De camper is geschikt voor 4 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Carthago camper geen zorgen te maken over hagelschade.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De camper is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

U kunt in de camper ook gewoon tv kijken of muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lichtmetalen velgen en het alarm niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Hoewel wij onze advertenties met de grootste mogelijke zorg samen stellen kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere ingevoerde gegevens. Gezien wij gebruikte voertuigen verkopen kunnen er ondanks onze precisie bij de inkoop gebruikssporen en/of beschadigingen zijn. Wij adviseren u dan ook om zaken die uw koop beslissing zouden kunnen beïnvloeden voor aankoop te controleren.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Lees meer

Contact

Carthago Chic C-Line I 4.9 LE  exclusieve camper z.g.a.n

HT Campers

Avondsterweg 6

8938 AK, Leeuwarden (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen