Algemeen

Merk GMC
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 1977
Transmissie Automaat
Brandstof LPG
Vermogen 420 pk
Kilometerstand 30.000 km
Aantal gordels 9
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Hagelbestendig dak Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel Topbox Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Cruisecontrol Lichtmetalen velgen Luchtvering Stuurbekrachtiging Trekhaak
Techniek en veiligheid
Koolmonoxide-melder Omvormer Reservewiel Rookmelder Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Gascomfoor Koelkast Oven
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Radio/TV
Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 830 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 285
Stahoogte 212 cm
Leeggewicht 4564 kg
Rijklaar gewicht 4664 kg
Max. toelaatbaar gewicht 11700 kg
Laadvermogen 7036 kg

Indelingen

Zit
L-zit Middendinette Treinzit
Bed
Dwarsbed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 160 cm x 210 cm
1-persoonsbed 100 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

GMC Motorhome | 28.000 km aantoonbaar | Automaat | Stahoogte 212 |


Nu te koop deze volledig gerestaureerde en zeer fraaie GMC Motorhome uit 1977. De huidige eigenaar heeft een droom laten uitkomen door 8 jaar geleden een GMC Motorhome naar Nederland te halen en deze volledig te restaureren. De GMC is van binnen als van buiten helemaal gestript en uit elkaar gehaald. Alles is nagenoeg opnieuw vervangen en de motor is volledig gereviseerd. De GMC terugbrengen in originele staat met een focus op kwaliteit was de gedachte. Na ruim twee jaar eraan te hebben gewerkt is dit het uiteindelijke eindresultaat!


Wat treft u onder andere aan bij het bekijken van dit unieke object. 9 zitplaatsen op kenteken, een comfortabele L-keuken-zit en ruime trein-zit, aparte douche en toiletruimte. Dit alles met een zeer hoge mate van comfort. De ruime keuken, met zijn vele opbergruimte en voorzien van een zeer fraaie SMEG koelkast met vriesvak biedt u alle voorzieningen voor onderweg. Denk onder andere aan een 4-pits gas unit en oven. De GMC Motorhome biedt 4 slaapplaatsen waarvan de volledig af te sluiten, in de achterzijde gesitueerde riant 2-persoonsbed  (210x160) is voorzien is TV/DVD en extra verduistering. De comfortabele badkamer met toilet completeert deze fraaie GMC Motorhome.  De GMC is ook uitermate geschikt voor bedrijfsmatige gebruik zoals promotiedoeleinden, beurzen en/of te gebruiken als reiswagen binnen bijvoorbeeld de entertainment branche.  Informeert een eens naar de mogelijkheden.


De GMC Motorhome is verder onder meer nog uitgerust met:


Truma Combi 6 boiler | Airco in de cabine | circulatieverwarming | ABS | Rookmelder | Koolmonoxide melder | Achteruitrijcamera | Electrische opstap| LED verlichting | vaste schoonwatertank  | 1500 Watt omvormer | Multimedia Systeem| |Cabine airco | Dakluikventilator | Vaste afvalwatertank| Multimedia Entertainment Systeem | Weerzijde elke een zonnescherm |


Chassis en Motor


De GMC automaat met luchtvering is voorzien van cruis controle en heeft een 8 cilinder 6600 cm3 motor met 420 Pk. De LPG tank heeft een inhoud van maar liefst 250 liter. De restauratie is volledig gedocumenteerd en ligt ter inzage klaar op locatie.


Afmetingen en Gewichten


L  830  Br 230  H 290 Stahoogte 212


Leeggewicht 4564 Kg | Max gewicht 11.700 Kg (Bron: RDW)

Voor het berijden van deze GMC Motorhome dien je in bezit te zijn van een D-rijbewijs. Vraag nu de uitgebreide fotolink aan voor een nog completer beeld.  YouTube filmpjes over de restauratie en 360 graden foto’s (GoPro) van de binnenzijde worden tevens op verzoek naar u toegezonden.

Ref nr. 802464 | De GMC Motorhome staat bij ons Motorhomedepot Facility Center Warmenhuizen (Regio Alkmaar).

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.

Lees meer

Contact

GMC 6600

Motorhome Depot regio Noord-Holland

Bonne Louiselaan 15

1687 RK, Wognum (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen