Carado Vlow 640 ROADVIP Buscampers b.v.

Diesel Handgeschakeld 2020 12.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door ROADVIP Buscampers b.v.

Algemeen

Merk Carado
Model Vlow
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 12.500 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 640 cm
Totale lengte 640 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 265
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2755 kg
Rijklaar gewicht 2839 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 660 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 195 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Carado Vlow 640 is een praktische buscamper, met een slaapplaats voor 2 personen. Deze camper heeft een laadvermogen van 660 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 12 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (80 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Carado Vlow 640 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank en leeslampjes.

Wilt u meer informatie over deze Carado Vlow 640? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

ROADVIP

Is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!
Lees meer

Contact

Carado Vlow 640 ROADVIP Buscampers b.v.

ROADVIP Buscampers b.v.

Meulenakker 8 c

7841 EP, Sleen (Flevoland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen