Autostar Athenor 598

Diesel Handgeschakeld 2007 155.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Boshuyscampers

Algemeen

Merk Autostar
Model Athenor
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2007
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 155.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Breedspoor Chassis Cabine airco Camera Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak mogelijk Verlaagde instap
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Horren en verduisteringsgordijnen Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Panoramadak
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbak Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Breedte 229 cm
Hoogte 189
Stahoogte 190 cm
Leeggewicht 3148 kg
Rijklaar gewicht 3248 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 195 cm x 140 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische camper uit 2007. De Autostar Athenor 598 biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Autostar camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en ABS.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De luxueuze keuken van deze Autostar is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het riante vrijstaande queensbed biedt een slaapgelegenheid aan 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma′s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.

Bent u geïnteresseerd in deze Autostar Athenor 598? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Wij rekenen geen rijklaarmaakkosten.
Deze camper wordt afgeleverd inclusief een nieuwe APK, en onze campercheck

Met de grootste zorg stellen wij de advertenties samen, u kunt echter geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk-, prijs- en uitvoeringsfouten voorbehouden

BELT U ONS EVEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DEZE CORONA LOCKDOWN PERIODE
Lees meer

Contact

Autostar Athenor 598

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67

5375 AB, Reek (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen