Sun Living Lido 42 SL

Diesel Automaat 2017 82.109 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Sun Living
Model Lido
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 82.109 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Kachel Ringverwarming Vloerverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 6600 cm
Totale lengte 6700 cm
Breedte 2320 cm
Hoogte 2780
Stahoogte 205 cm
Leeggewicht 2760 kg
Rijklaar gewicht 2760 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 740 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 0 cm x 195 cm
1-persoonsbed 0 cm x 195 cm
1-persoonsbed 0 cm x 175 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Sun Living Lido 42 SL is gebouwd in het jaar 2017. De camper heeft een lengte van 6 meter 60, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Sun Living camper hagelbestendig. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Deze camper heeft een laadvermogen van 740 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (90 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

U kunt in de camper ook heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de omvormer ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u meer informatie over deze Sun Living Lido 42 SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Deze camper is als nieuw en beschikt over lengtebedden. 
opties:
Extra grote brandstof tank 
Automaat
Truma 4e verwarming ook elektrisch te gebruiken
Vloerverwarming
Wintersport bestendig
Afneembaar fietsenrek voor elektrische fietsen
Luifel

Lees meer

Contact

Sun Living Lido 42 SL

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen