Sun Living S70-SL automaat met lengtebedden

Diesel Automaat 2021 7 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Sun Living
Model S70-SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 7 km
Euro-klasse 6d-Temp
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Achteruitrij sensoren Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding
Techniek en veiligheid
Reservewiel

Gewichten en maten

Lengte opbouw 6990 cm
Totale lengte 6990 cm
Breedte 2320 cm
Hoogte 2850
Stahoogte 2100 cm

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed Vast bed
Zit
Halve treinzit Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Sun Living S70-SL uit 2021 is een ideale camper voor de gehele familie. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Sun Living camper geen zorgen te maken over hagelschade.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (100 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen u zeker van dienst zijn.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sun Living S70-SL kennis te maken.
Lees meer

Contact

Sun Living S70-SL  automaat met lengtebedden

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen