Sun Living S65-SL

Diesel Automaat 2021 4 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Sun Living
Model S65-SL
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 4 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Indirecte verlichting Lederstuurwiel Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrij sensoren Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Reservewiel Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel Winterisolatie
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Lengte opbouw 6703 cm
Totale lengte 6703 cm
Breedte 2320 cm
Hoogte 2860
Leeggewicht 2567 kg
Rijklaar gewicht 2667 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 833 kg

Indelingen

Bed
Lengtebed Vast bed
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 0 cm x 195 cm
1-persoonsbed 0 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Sun Living S65-SL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2021 is geschikt voor 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sun Living camper hagelbestendig. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 833 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (100 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De prima isolatie waar deze camper van is voorzien, waarbij de kachel zorgt dat als het buiten koud is, het in de camper toch lekker warm is zodat er ook in de winter mee kan worden gekampeerd.

De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Wilt u meer informatie over deze Sun Living S65-SL? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

prijswijzigingen voorbehouden,
Lees meer

Contact

Sun Living S65-SL

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen