Carado T 334 hefbed,5 pers VERKOCHT

Diesel Handgeschakeld 2015 109.560 km
Verkocht

Aangeboden door Campertravels in het Reestdal

Algemeen

Merk Carado
Model T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2015
Modeljaar 2015
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 109.560 km
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels motorairco Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Bearlock mechanische diefstalbeveiliging Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 291
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2695 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dinette bed Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 5 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 65 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Carado T 334 origineel Nederlands geleverd uit het jaar 2015 biedt plaats aan het gehele gezin. De typische familiecamper heeft een lengte van 6 meter 99 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Carado camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (167 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

U profiteert elk seizoen van een aangenaam binnenklimaat, want de camper is goed geisoleerd en voorzien van kachel.

Deze camper heeft een televisie en een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren of tv kunt kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Carado T 334 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en een reservewiel.

Past deze Carado T 334 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Ondanks grote zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze advertentie zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Zie voor een compleet aanbod www.campertravels.nl

Wij ruilen uw camper, caravan, motor of auto in.

bezichtiging na afspraak, bellen voordat u wegrijdt om teleurstelling te voorkomen.

Ledig gewicht = kentekengewicht zonder opties en accessoires.

Trefwoorden: Adria, Sunlight, Chausson, Dethleffs, Carthago, Burstner, Possl, Buscamper, weinsberg, twin, carado, half integraal, hymer, frankia, hobby, lmc, roller, fendt, knaus, Vantourer, Possl, globecar, kampeerwagen, mc louis, reisemobile, boxstar, mercedes, volkswagen, integraal, half-integraal, globebus, 2 win, camper, wohnmobil, euramobil, fiat, vakantie, camperverhuur, huurcamper
Lees meer

Contact

Carado T 334 hefbed,5 pers VERKOCHT

Campertravels in het Reestdal

Ruitenveen 4

7711 DH, Nieuwleusen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen